Metalstuff

By dennis

Dennis van den Bekerom is sinds begin 2018 trotse eigenaar van Metalstuff. Na jarenlang als metaalbewerker te hebben gewerkt besloot hij dat het tijd was om creatiever bezig te zijn. Tegenwoordig ontwerpt, last en creëert hij de mooiste blikvangers voor jouw interieur. 

Passie voor design

Metalstuff bestaat sinds begin 2018, maar Dennis werkt al jarenlang met staal. Hij kent dit materiaal door en door. Sinds enige tijd kon hij de drang om te ontwerpen niet meer onderdrukken. Wat begon met stapels papier en schetsen, is nu ontplooid tot een complete industriële collectie meubels. Maar hier stopt het niet! De creativiteit is eindeloos, waardoor je nog veel meer kunt verwachten, maar natuurlijk ook altijd kunnen aankloppen voor een prachtig maatwerk meubel.

Voor elk interieur

Als je denkt aan de industriële woonstijl, denk je vrijwel direct aan stoere stalen meubels. Onze meubels passen daardoor perfect bij deze moderne woonstijl. Maar naast de industriële stijl passen de meubels van Dennis ook perfect in een minimalistisch of Scandinavisch interieur. Ook als je een ware Urban Jungle hebt, zal het donkere staal juist een mooie toevoeging zijn. Heb jij nou een andere woonstijl, en ben je benieuwd naar ons advies? Bel ons dan even! We maken namelijk meubels voor elk interieur en denken graag met je mee.

Contact

Heb je vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

13 + 5 =