Interieurbouw

Behalve de blikvangers in onze meubels op maat, verzorgen wij graag het totaalplaatje wat betreft het interieur. Ben jij horeca ondernemer, is jouw winkel toe aan een nieuwe uitstraling of ben je opzoek naar een industriële vibe? Dan kunnen onze interieurbouw oplossingen jou helpen bij de realisatie van je wildste plannen. Geen uitdaging is ons namelijk te gek.

Zowel projectinrichting als woninginrichting past in dat plaatje, waarop wij graag onze creativiteit loslaten. Hierbij kun je denken aan balustrades, afscheidingen, design wandrekken, stalen wanden met glas, stalen kozijnen en deuren.

Een totaalplaatje naar behoefte bedenken, uitwerken en vervaardigen kun je prima aan ons overlaten. Jouw verzoek in interieur design is onze uitdaging.

Naast het vervaardigen van de meubels, denken we dus ook graag mee naar een passende oplossing in zowel projectinrichting als woninginrichting. Neem even contact met ons op, dan komen we graag langs voor een kop koffie en horen we graag wat jouw plannen zijn.

Project Gember in Horst

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Heb je vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

7 + 11 =