fbpx

Interieurbouw

Behalve de blikvangers in onze meubels op maat, verzorgen wij graag het totaalplaatje wat betreft het interieur. Ben jij horeca ondernemer, is jouw winkel toe aan een nieuwe uitstraling of ben je opzoek naar een industriële vibe? Dan kunnen onze interieurbouw oplossingen jou helpen bij de realisatie van je wildste plannen. Geen uitdaging is ons namelijk te gek.

Zowel projectinrichting als woninginrichting past in dat plaatje, waarop wij graag onze creativiteit loslaten. Hierbij kun je denken aan balustrades, afscheidingen, design wandrekken, stalen wanden met glas, stalen kozijnen en deuren.

Een totaalplaatje naar behoefte bedenken, uitwerken en vervaardigen kun je prima aan ons overlaten. Jouw verzoek in interieur design is onze uitdaging.

Naast het vervaardigen van de meubels, denken we dus ook graag mee naar een passende oplossing in zowel projectinrichting als woninginrichting. Neem even contact met ons op, dan komen we graag langs voor een kop koffie en horen we graag wat jouw plannen zijn.

Project Gember in Horst

Zoek jij unieke en kwalitatief goede maatwerk meubels voor jouw interieur? Metalstuff creëert een meubel op maat, volledig naar jouw wensen. Onze meubels op maat passen perfect in jouw woning of kantoor. Jij hebt zelf grotendeels in de hand hoe het meubel eruit komt te zien en onze interieurbouwer gaat met veel passie en vakmanschap met jouw vraag aan de slag. Bij Metalstuff vind je meubels op maat met een verhaal. Wil jij houten meubelen op maat of industriële meubels in jouw woonkamer plaatsen? Laat het onze interieurbouwer weten.

Ruime keuze maatwerk meubels

Maatwerk meubels zijn er bij Metalstuff in vele soorten en modellen. Zo kan je elke ruimte in jouw woning vullen met onze meubels op maat. We kunnen samen de perfecte salontafel of eettafel ontwerpen voor in jouw woonkamer, maar ook grote en/of kleine kasten voor door de hele woning maakt onze interieurbouwer met veel plezier. Bekijk de maatwerk meubels die we al eerder hebben gemaakt.

Naast het creëren van diverse maatwerk meubels kan je bij Metalstuff ook terecht voor stalen deuren. Deze stalen deuren geven een moderne en unieke uitstraling aan de woning: een echte eyecatcher. De interieurbouwer van Metalstuff heeft ruime ervaring met het maken van stalen deuren, deze maakt hij dan ook eenvoudig op maat voor jouw woning.

Project KUIF in Horst

Maatwerk meubels de voordelen

Meubels laten maken bij Metalstuff heeft vele voordelen. Zo kan je zelf doorgeven wat de maten van een meubel moeten zijn, zodat het precies in jouw woning of kantoor past. Hierdoor heb je geen last meer van loze ruimtes of uitstekende meubels. Je creëert op een eenvoudige wijze exact de meubel en het formaat dat jij voor ogen hebt. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is het doorgeven van de juiste maten. Onze interieurbouwer gaat hier vervolgens mee aan de slag.

Heb jij een schuine wand, wil jij één stijl doorvoeren in jouw woning of is er een andere moeilijke ruimte in de woning die jij graag goed wilt benutten? Maatwerk meubels bieden in deze gevallen vaak de oplossing. Een meubel op maat is uniek, niemand anders heeft exact hetzelfde model. Bij Metalstuff maken wij meubels die persoonlijk zijn: meubels met een verhaal! 

Project Graaf ter Horst

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Heb je vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!