Stalen deuren

Stalen deuren van Metalstuff

Voor een uniek item, een meubel met een verhaal én een meubel dat perfect in jouw woning past, ben je bij Metalstuff aan het juiste adres. Liefhebbers van staal hebben geluk, wat dat is één van de specialiteiten van Metalstuff. Stalen deuren worden hier met veel vakmanschap en liefde gemaakt. Kies jij voor een stalen deur dan is dit ongetwijfeld een toevoeging aan de uitstraling van jouw woning, kamer of kantoor. Ben je nog niet helemaal overtuigd, benieuwd naar de prijzen of gewoonweg erg nieuwsgierig? Metalstuff maakt deuren en meubelen voor diverse interieurstijlen. Bel gerust voor advies, we denken graag met je mee!

Stalen deuren voor een strakke uitstraling

Het is momenteel heel hip om een strak interieur te hebben. Het ziet er netjes uit, niet al te druk en vooral erg luxe. Stalen deuren zijn onmisbaar in zo’n interieur, het is absoluut een toevoeging aan de woning of ruimte. Een groot voordeel van stalen deuren is dat dit ook goed past in een andere interieurstijl. Dus heb jij geen strakke inrichting of denk je dat je binnenkort de inrichting gaat veranderen? Dit is geen enkel probleem: stalen deuren staan in elke ruimte goed!

Stalen deuren op maat gemaakt

Het ene huis is het andere huis niet, daarom kan het lastig zijn om een passende deur te vinden. Bij Metalstuff maken wij stalen deuren op maat. Zo weet jij zeker dat onze deuren in jouw woning of kantoor passen. Wil je graag dubbele deuren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Jij hoeft enkel de juiste maat door te geven en wij doen de rest!

Ook deuren met glas

Wij raden veel mensen aan om voor een metalen deur van glas te kiezen. Het glas zorgt er namelijk voor dat een kamer ruimtelijker oogt. Daarnaast laat het licht door en dit is ideaal wanneer een ruimte wat kleiner of donkerder is. Uiteraard maken we ook deze stalen deuren met glas op maat voor jou.

Deuren met een verhaal

Bij Metalstuff werken we met veel passie en vakmanschap aan diverse meubelen en deuren. Kies jij voor onze producten, dan weet je altijd zeker dat dit product goed bij jou in de ruimte past. Doordat het op maat gemaakt is heb je geen last van loze ruimtes of uitstekende onderdelen. Kies je dus voor een stalen deur van Metalstuff, dan kies je voor een deur met een verhaal. Niet uit de fabriek en niet bij honderden mensen voor de deur afgeleverd, maar een product dat speciaal voor jouw woning of kantoor gemaakt is. Wij maken trouwens ook stalen taatsdeuren

Metalstuff stalen deuren: goede prijs-kwaliteitverhouding

Elk item heeft een andere maat en ieder persoon heeft eigen wensen voor het product dat wij maken. Heb jij in jouw hoofd hoe jouw ideale deur eruit zou moeten zien en ben je benieuwd wat dit gaat kosten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee over de mogelijkheden en dan kunnen we je ook meer over de prijs van onze stalen deuren vertellen.

Neem contact op met Metalstuff

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen. Als je helemaal weet hoe jouw stalen deuren gemaakt moeten worden, dan vinden wij dit ontzettend leuk. Heb je eigenlijk nog geen idee en wil je graag wat hulp hierbij? Ook daar helpen wij jou bij. Neem snel contact met ons op, dan staat er binnenkort een prachtige stalen deur in jouw woning!

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Heb je vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

10 + 13 =