fbpx

Stalen deuren

Stalen deuren van Metalstuff

Voor een uniek item, een meubel met een verhaal én een meubel dat perfect in uw woning past, bent u bij Metalstuff aan het juiste adres. Liefhebbers van staal hebben geluk, wat dat is één van de specialiteiten van Metalstuff. Stalen deuren worden hier met veel vakmanschap en liefde gemaakt. Kiest u voor een stalen deur dan is dit ongetwijfeld een toevoeging aan de uitstraling van jouw woning, kamer of kantoor. Ben je nog niet helemaal overtuigd, benieuwd naar de prijzen of gewoonweg erg nieuwsgierig? Metalstuff maakt deuren en meubelen voor diverse interieurstijlen. Bel gerust voor advies, we denken graag met u mee!

Stalen deuren voor een strakke uitstraling

Stalen deuren hebben een mooi nette en luxe uitstraling, maar zijn vooral erg tijdloos. Ze zijn toe te passen in bijna elk interieur, dit maakt ze dus ook onmisbaar. Daarnaast is het grote voordeel van een stalen deur dat u nog meer licht inval in uw kamer creëert! Een echte toevoeging aan uw woning of ruimte. Dus heeft u nog geen stalen deur in uw woning of ruimte en wilt u toch graag de mogelijkheden bekijken? Neem gerust contact met ons op, zo kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden!

Stalen deuren op maat gemaakt

Elk huis of ruimte is verschillend, daarom kan het lastig zijn om een passende deur te vinden. Bij Metalstuff maken wij stalen deuren op maat. Zo weet u zeker dat onze deuren in uw woning of kantoor passen. Wilt u graag dubbele deuren? Dat is uiteraard ook mogelijk. U hoeft enkel de juiste maat door te geven en wij doen de rest!

Ook deuren met glas

Wij raden veel mensen aan om voor een metalen deur van glas te kiezen. Het glas zorgt er namelijk voor dat een kamer ruimtelijker oogt. Daarnaast laat het licht door en dit is ideaal wanneer een ruimte wat kleiner of donkerder is. Uiteraard maken we ook deze stalen deuren met glas op maat voor u.

Deuren met een verhaal

Bij Metalstuff werken we met veel passie en vakmanschap aan diverse meubelen en deuren. Kiest u voor onze producten, dan weet u altijd zeker dat dit product goed bij jou in de ruimte past. Doordat het op maat gemaakt is heb je geen last van loze ruimtes of uitstekende onderdelen. Daarnaast zijn de stalen deuren van Metalstuff gekenmerkt als een deur met een verhaal. Ze worden namelijk handgemaakt en met zorg in uw woning of kantoor geplaatst. Stalen deuren is een breed begrip, vraag gerust naar de mogelijkheden en dan helpen wij u gerust verder. Ook maken wij stalen taatsdeuren neem gerust een kijkje op deze pagina. 

Metalstuff stalen deuren: goede prijs-kwaliteitverhouding

Elk item heeft een andere maat en ieder persoon heeft eigen wensen voor het product dat wij maken. Heeft u een idee hoe uw ideale deur eruit zou moeten zien en bent u benieuwd wat dit gaat kosten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee over de mogelijkheden en dan kunnen we je ook meer over de prijs van onze stalen deuren vertellen.

Neem contact op met Metalstuff

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u helemaal weet hoe jouw stalen deuren gemaakt moeten worden, dan vinden wij dit ontzettend fijn. Heeft u eigenlijk nog geen idee en wilt u daar graag wat hulp bij? Ook daar helpen wij u bij. Neem snel contact met ons op, dan staat er binnenkort een prachtige stalen deur in uw woning!

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Heeft u vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!