Maatwerk Meubels

Wij houden ervan om mensen blij te maken, daarom maken wij naast onze eigen meubellijn, ook meubels en woninginrichting op maat! Alles wordt bij ons met passie en vakmanschap gemaakt. Onze ambitie om ook binnen interieur design aan de slag te gaan met uw specifieke wensen. Dus heb je zelf een mooi ontwerp gemaakt, of heb je een creatief idee in je hoofd wat er niet meer uit gaat, neem dan even contact met ons op.

Luisteren en meedenken zijn daarin sleutelwoorden voor ons, zodat we uiteindelijk samen  tot de gewenste vormen en lijnen komen, in combinatie met de elementen die voor jouw belangrijk zijn,  voor de woninginrichting waar jij het gevoel van hebt waarnaar je op zoek bent. Wij maken meubels en woninginrichting voor elk interieur of dat nu een strak design met rechte lijnen in combinatie met symmetrie in een modern jasje of juist die “lossere“ Urban Style, wij denken heel graag met je mee. Wanneer dat lukt, is de missie maatwerk geslaagd.

Maatwerk meubels voor jouw interieur

Soms ben je op zoek naar iets speciaals of heb je een design op het oog wat net niet in jouw interieur past. Een mooi maatwerk meubel kan dan precies zijn wat je zoekt. 

Kies zelf de gewenste maat. Een groot voordeel van maatwerk meubels is dat je nooit meer last hebt van loze ruimtes. Kies voor een kast op maat en deze past perfect in jouw woonkamer of kantoor. Je hoeft enkel de juiste afmetingen aan onze interieurbouwer door te geven. Heb je een schuine wand en weet je niet hoe je deze ruimte goed kan benutten? Maatwerk meubels in jouw interieur lossen dit probleem op.

Overal dezelfde stijl in je huis. Ga jij verhuizen of is jouw eetkamer of kantoor toe aan vernieuwing? Het is wel zo mooi en rustig als de ruimte één geheel vormt. Door dezelfde stijl door te voeren creëer je al snel deze eenheid. Wil jij een tafel op maat of de kamer vol met metalen meubels? Wij zorgen ervoor dat jouw wensen zo goed mogelijk verwerkt worden in de maatwerk meubels.

Ontvang een uniek item met een verhaal. Wil jij graag iets anders dan de rest? Heb jij een tof idee in jouw hoofd dat je graag werkelijkheid wilt laten worden? Samen met de interieurbouwer van Metalstuff bespreek jij al jouw wensen. Het meubel op maat dat gemaakt wordt is dus een uniek meubel: niemand anders heeft het én het past perfect in jouw interieur.

Maatwerk meubels voor jouw interieur

Bij Metalstuff heb je ruime keuze in maatwerk meubels. Je kan meubels op maat laten maken voor jouw hele woning. Denk hierbij aan kasten in de slaapkamer, een eettafel in de keuken of een mooie salontafel voor in de woonkamer. Wil jij graag jouw kantoorruimte of winkel inrichten met op maat gemaakte meubels? Ook dat is mogelijk.

Naast alle verschillende soorten meubels die bij Metalstuff op maat gemaakt kunnen worden, kan je bij ons ook terecht voor metalen meubels. Geef jouw ruimte een strakke, stijlvolle en unieke look door metalen meubels te combineren met hout. Uiteraard kunnen ook de metalen meubels op maat gemaakt worden.

Metalen meubel op maat gemaakt

Dennis is de interieurbouwer van Metalstuff. Met zijn jarenlange ervaring in dit vakgebied en zijn ruime kennis van metalen meubelen en maatwerk meubels is hij dé man voor jouw nieuwe meubels. Met veel passie en vakmanschap pakt hij alles met twee handen aan. Niks is hem te gek, dus vertel hem jouw droommeubel en hij creëert het! Bij Metalstuff is niet enkel het eindproduct belangrijk, maar ook de weg daar naartoe. Metalstuff maatwerk meubels in jouw interieur hebben daarom altijd een eigen verhaal.

 

Hoe moet jouw meubel eruit zien?

Wil jij graag een tafel of maat of een kast op maat? Zoek je metalen meubels die perfect in jouw interieur passen? Bij Metalstuff doen we er alles aan om jouw wensen te verwerken tot het ideale meubel op maat. Voor een uniek item met een verhaal ben je hier aan het juiste adres. Wat moet jij doen? Gewoon even contact met ons opnemen, vinden we leuk!

 

5 + 13 =