fbpx

Maatwerk

Wij houden ervan om mensen blij te maken met gepersonaliseerde maatwerk meubels. Alles wordt naar uw wens bij ons in de werkplaats met passie en vakmanschap gemaakt.

Wij staan garant voor de kwaliteit die we afleveren. In samenwerking met interieurarchitecten en ontwerpers zorgen we uiteindelijk voor de gewenste vormen en lijnen in het desbetreffende maatwerk meubel. In combinatie met de elementen die voor u belangrijk zijn, zorgen we dat u een meubel krijgt die past bij de wooninrichting waar uw gelukkig van wordt. Heeft u al een wens of idee, neem dan gerust contact met ons op en dan gaan we samen in gesprek en adviseren wij u over de mogelijkheden bij u in huis!

Maatwerk meubels voor jouw interieur

Door samen de handen in een te slaan, komen wij tot een nieuw maatwerk meubel voor uw interieur! Met onze kennis en jarenlange vakmanschap van staal en technologie, kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden om het in elk interieur passend te maken. Hieronder staan nogmaals de voordelen van een maatwerk meubel in uw huis: 

Geen verspilling (van zowel ruimte als materiaal): allereerst zullen we samen met uw wens de ruimte gaan analyseren en kijken wat er mogelijk is. Het voordeel van maatwerk is dat we alle loze ruimtes kunnen opvullen. Doordat wij op voorhand precies de afmetingen weten, zal er geen onnodig materiaal verloren gaan. 

Eigen design: Hierna gaat onze interieur architect aan de slag om uw wens tot in detail uit te werken zowel op papier als op een online software. Zodra we dit gedaan is sturen wij u het definitieve ontwerp toe om hier vervolgens mee aan de slag te gaan.

Handgemaakt: Hierna zal onze interieurbouwer de werkplaats in gaan om te doen wat hij het liefste doet, mooie maatwerk meubels maken voor uw interieur! Zodra uw maatwerk meubel klaar is, zal dit door onze korte lijnen erg snel worden gecommuniceerd en komen wij dit bij uw thuis plaatsen, om het proces zorgvuldig af te ronden en u persoonlijk te bedanken voor het vertrouwen in Metalstuff. 

Metalstuff is een jong bedrijf dat denkt in innovaties en mogelijkheden om een uw meubel zo duurzaam mogelijk te produceren. 

INTERIEURBOUWERS MET PASSIE

De specialisten van Metalstuff hebben al jaren lange ervaring in het vakgebied. De uitgebreide kennis over industriële meubels, houten meubelen op maat en stalen deuren worden toegepast in al het maatwerk. Er wordt dan ook met veel passie en vakmanschap aan uw maatwerk meubel gewerkt. Vindt u het belangrijk om een uniek meubel met een persoonlijk verhaal in uw woning te hebben, dan zit u bij Metalstuff helemaal goed. Wij bieden u een uniek meubel, volledig naar wens en met een uitstekende service. Bij Metalstuff vinden wij het ontzettend belangrijk dat u tevreden bent over het eindproduct, maar ook de weg daar naartoe. Geen enkel formaat of model is te gek voor ons, laat dus snel weten hoe uw ideale meubel op maat er uitziet!

Industriële meubels en houten meubelen op maat

Een meubel op maat laten maken is heel handig als u één stijl in uw woning wilt aanhouden. Bij Metalstuff maken wij houten meubelen op maat, maar ook industriële meubels. Door de ruime kennis van onze interieurbouwer creëert Metalstuff meubels op maat voor elk interieur. Deze meubels op maat kunnen in elke stijl gemaakt worden. Hierdoor ontvang je bij ons altijd een meubel dat moeiteloos in jouw interieur past.

Meubels op maat laten maken bij Metalstuff

Maatwerk meubels zoals u het voor u ziet, dat vind je bij Metalstuff. De combinatie van hout en metaal geeft uw woning een unieke uitstraling. Heeft u al een tijdje jouw droomtafel, -kast of -deur in gedachte maar kunt u het gewenste meubel niet vinden, of geen idee hoe u hieraan kan komen? Het enige dat u hoeft te doen is contact op nemen met ons. Samen bespreken we al uw wensen door en onze interieurbouwer zal daarna aan de slag met jouw meubel op maat.

Hoe moet uw meubel eruit zien?

Wilt u graag een tafel of maat of een kast op maat? Zoekt u metalen meubels die perfect in uw interieur passen? Bij Metalstuff doen we er alles aan om uw wensen te verwerken tot het ideale meubel op maat. Voor een uniek item met een verhaal bent u hier aan het juiste adres.