fbpx

Over ons 

Metalstuff

Metalstuff staat voor passie, vakmanschap en producten die handgemaakt zijn, deze brengen een verhaal met zich mee en dit ziet u meteen terug in uw huis! Metalstuff bestaat sinds 2018 en is opgericht door Dennis van de Bekerom, vanuit zijn passie voor het vak als metaalbewerker. Wij willen graag ook andere mensen blij maken met een mooie stalendeur, maatwerkmeubel of de gehele interieurbouw. Van ontwerp tot realisatie wij zorgen dat uw wens werkelijkheid wordt!

Passie voor design

Door onze brede kennis en ervaring met van staal, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Het begint samen aan de tekentafel. Hier analyseren we de ruimte en kijken we samen naar de mogelijkheden, om vervolgens aan het werk te gaan in werk in onze eigen werkplaats. Als uw wens werkelijkheid is geworden, komen wij met een team naar uw toe om de deur, meubel of interieurbouw te plaatsen en monteren. Samen zorgen wij voor exclusief design voor uw interieur.

Voor elk interieur

Wellicht denkt u bij stoere stalen meubels snel aan een industriële woonstijl, echter passen deze meubels ook erg goed in een minimalistisch of Scandinavisch interieur. Daarnaast kan het juist een stoere twist geven bij een Urban Jungle stijl. Heeft u nu een ander woonstijl of wensen en bent u benieuwd naar ons advies? Bel ons dan gerust, of neem contact met ons op doormiddel van het contact formulier onderaan de pagina. We maken namelijk meubels voor elk interieur en danken graag met u mee!

Contact

Heeft u vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!