Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren van Metalstuff

Stalen taatsdeuren de nieuwste trend wat betreft binnendeuren. Wij begrijpen wel waarom, stalen taatsdeuren hebben een moderne look en passen vrij wel in ieder interieur. Het voordeel van taatsdeuren is dat ze twee kanten op kunnen draaien en vanzelf terug in de midden stand vallen. Omdat de deuren twee kanten op draaien, is er bij dit type deur geen kozijn nodig. Het grootste verschil ten opzichten van de ‘normale deur’ is de verticale as. Door deze verticale as is het mogelijk om de deur aan beide zeiden open te maken. 

Enkele stalen taatsdeur

Wat is een taatsdeur van staal?

Metalstuff is één van de weinige bedrijven in Limburg die de stalen taatsdeuren uitvoert met het Frits Jurgens systeem. Hierdoor zijn er geen bouwkundige voorzieningen in de vloer of het plafond nodig en zijn toepasbaar in zowel bestaande als nieuwe situaties. Deze A-kwaliteit scharnieren, hebben een instelbare sluitsnelheid en zijn voorzien van een dempen tegen het doorslaan voor de deuren. Ideaal als er een muur haaks staat op een doorgang. Bij Metalstuff zorgen wij ervoor dat u altijd een op maat gemaakt product ontvangt dat volkomen is aangepast op uw wensen. 

De voordelen van taatsdeuren

  • Dankzij de verticale as kan de deur zowel naar binnen als naar buiten geopend worden.
  • Doordat de taatsdeur op de vloer en het plafond gemonteerd zit, heeft u geen kozijn nodig. Dit resulteert in een strakke en minimalistische uitstraling.
  • Deze deuren sluiten automatisch. Uiteraard gebeurt dit op een rustige en veilige manier door middel van softclose. Hierdoor blijft de deur niet per ongeluk langdurig openstaan en bent u dus minder stookkosten kwijt.
stalen taatsdeur limburg
Stalen taatsdeur
Stalen deur horst
taasdeur

Taatsdeur staal op maat gemaakt

Maatwerk en kwaliteit is waar Metalstuff voor staat. Samen met u creëren wij de mooiste stalen deuren voor in uw woning! Er zijn eindeloze mogelijkheden zoals een enkele of dubbele deur, bekijk gerust wat in uw woning het beste past met onze deuren configurator. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. Wij ontwerpen ook andere producten, zoals stalen eettafels, loungebanken en kasten.

Neem contact op voor de prijs van stalen taatsdeuren

Elke taatsdeur van staal heeft een andere afmeting. Wij maken de deur volledig naar uw wens, hierdoor is er geen vaste prijs, maar hangt dit af van de maten en wensen waar uw nieuwe stalen deur aan moet voldoen. Zo kunnen wij ons proces zo duurzaam mogelijk laten verlopen, er zal zo min mogelijk staal aan verloren gaan. We denken namelijk graag met u mee. Samen komen we tot de deur die het beste in uw woning of kantoor past!

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Heeft u vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

14 + 8 =

error: Content is protected !!