fbpx

Stalen taatsdeuren

Taatsdeur staal: exclusiviteit ten top in Limburg en omstreken

Stalen taatsdeuren zijn dé interieurtrend van dit moment. Sla een interieurblad open of kijk een interieurprogramma op televisie en u komt binnendeuren van staal tegen. Als u de verschillende binnendeuren met elkaar vergelijkt, is de taatsdeur een stalen deur die er direct uitspringt. Deze deur draait namelijk om zijn verticale as. De draaipunten, ‘taatsen’ genaamd, bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. De scharnieren zitten dus niet aan de zijkant in een muur, maar in het plafond en de vloer. Dit is ook het grootste verschil ten opzichte van de ‘normale deur’. Een taatsdeur van staal maak je daarmee aan beide zeiden open. Een ware eyecatcher!

Enkele stalen taatsdeur

Waarom voor een taatsdeur van staal naar Metalstuff in Limburg?

Metalstuff is één van de weinige bedrijven in Limburg die het Frits Jurgens-systeem gebruikt voor stalen taatsdeuren. Voor dit systeem zijn er geen bouwkundige voorzieningen in de vloer of het plafond nodig. Zowel in bestaande als nieuwe ruimtes kan een stalen taatsdeur met dit systeem geplaatst worden. Wij werken met A-kwaliteit scharnieren die een instelbare sluitsnelheid hebben en het doorslaan van deuren voorkomen door de dempfunctie. Staat de muur haaks op de doorgang van de taatsdeur? Voor onze scharnieren is dat geen enkel probleem! Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons productieproces is zo ingericht dat zo min mogelijk staal verloren gaat. Bij Metalstuff leveren we maatwerk van topkwaliteit dat altijd aan uw wensen is aangepast.

De voordelen van een stalen taatsdeur

Het is niet voor niets dat de taatsdeur van staal een gewild onderdeel is in de ontwerpen van binnenhuisarchitecten. Taatsdeuren hebben namelijk veel voordelen.

  • De stalen taatsdeur is de populairste trend op het gebied van binnendeuren.
  • Door de moderne look past een taatsdeur van staal in vrijwel ieder interieur.
  • Een taatsdeur kan twee kanten op draaien en valt vervolgens vanzelf weer terug in de neutrale stand. Het sluiten gebeurt automatisch op een rustige en veilige manier door middel van softclose. Hierdoor bespaart u stookkosten: beter voor het milieu én voor uw portemonnee!
  • Bij een taatsdeur van staal is een kozijn overbodig. Dat kan ook niet, want anders is het voor de deur niet mogelijk om beide kanten op te draaien. De bevestigingspunten zijn al in de deur verwerkt. Dit resulteert in een strakke, minimalistische uitstraling.
  • Dankzij de verticale as van een taatsdeur kan deze aan beide zijden opengemaakt worden: zowel naar binnen als naar buiten.
stalen taatsdeur limburg
Stalen taatsdeur
Stalen deur horst
taasdeur

Taatsdeur staal op maat gemaakt

Benieuwd hoe uw stalen droomdeuren in uw woning of kantoor er uit gaan zien?  Gebruik onze unieke deurenconfigurator. Samen zorgen we voor de mooiste stalen deuren in uw woning of bedrijf. Neem contact met ons op bij vragen. Omdat elke taatsdeur een andere afmeting heeft, is ook de prijs maatwerk. U hoeft voor uw taatsdeur van staal niet door heel Limburg te rijden, want wij komen graag bij u langs om alles rustig te bespreken. Ook voor stalen eettafels, loungebanken en kasten bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak!

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Heeft u vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Veelgestelde vragen over stalen taatsdeuren

Wat kost een stalen taatsdeur?

Elke taatsdeur van staal heeft een andere afmeting. Wij maken de deur volledig naar uw wens, hierdoor is er geen vaste prijs, maar hangt dit af van de maten en wensen waar uw nieuwe stalen deur aan moet voldoen. Zo kunnen wij ons proces zo duurzaam mogelijk laten verlopen, er zal zo min mogelijk staal aan verloren gaan. We denken namelijk graag met u mee. Samen komen we tot de deur die het beste in uw woning of kantoor past!

Wat is de levertijd van stalen taatsdeuren?

De gemiddelde levertijd van een stalen taatsdeur is 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van het soort maatwerk. 

Hoe werkt Metalstuff bij de realisatie van stalen taatsdeuren?

Bij Metalstuff werken we volgens een strakke planning waardoor we onze afspraken na kunnen komen. Na ons introductiegesprek ontvangt u een offerte. Hierin zijn uw eigen maten in meegenomen. Zodra deze geaccordeerd is zullen we een ontwerp maken waarmee u zelf kunt ervaren hoe de deuren in uw eigen woning er uit komen te zien. Bent u tevreden dan zullen we een afspraak maken om de deur te komen plaatsen. Intussen gaan we uw taatsdeuren in de werkplaats op maat maken zodat we die geheel volgens planning bij u kunnen installeren. Neem voor een kijkje bij onze eerdere projecten