Stalen deuren van Metalstuff

Tijdloos en stijlvol

Stalen deuren zijn tijdloos en geven iedere ruimte een luxe en industriële look. Door het simpele maar strakke design zie je stalen deuren steeds vaker terugkomen in verschillende woonkamers, kantoren en openbare ruimtes. Dit komt doordat stalen deuren goed passen in verschillende interieur stijlen. 

Met liefde gemaakt

Bij Metalstuff werken we met veel passie en vakmanschap aan onze stalen deuren (en andere producten). Kies jij voor een stalen deur van Metalstuff, dan weet je zeker dat dit product altijd goed bij jou in de ruimte past. Doordat een deur op maat is gemaakt heb je geen last van loze ruimtes of uitstekende onderdelen. Kies je dus voor een stalen deur van Metalstuff, dan kies je voor een deur met een verhaal. Niet uit de fabriek en niet bij honderden mensen voor de deur afgeleverd, maar een deur die speciaal voor jouw woning of kantoor gemaakt is.

Verschillende stalen deuren

Stalen deuren zijn er in vele uitvoeringen, varianten en afmetingen. Om je te helpen hebben wij de meest voorkomende uitvoeringen en varianten in ons offerte formulier gezet. Zo kun je jouw eigen deur helemaal naar eigen wens samenstellen.

Stalen taatsdeur

Een taatsdeur heeft een speciale constructie waardoor deze 180º kan draaien. Hierdoor kan een taatsdeur naar twee kanten worden geopend. Een ander voordeel is dat deze deur geen kozijn nodig heeft, omdat de bevestigingspunten al in de deur zijn verwerkt.

Stalen scharnierdeur

In tegenstelling tot een taatsdeur draait een scharnierdeur maar één kant op. Dit soort deuren zijn zeer populair en je ziet ze dan ook overal terug komen. Een scharnierdeur wordt altijd in een kozijn geplaatst.

Stalen schuifdeur

Schuifdeuren zijn niet alleen stijlvol maar ook heel praktisch. Je hoeft geen rekening te houden met de draaiing van de deur waardoor je meer ruimte overhoudt bij het inrichten van je kamer.

Stalen raamkozijn

Creëer een prachte afscheiding met een stalen raamkozijn van Metalstuff. Of het nu de woonkamer, de vergaderruimte, het kantoor of de winkel is, een stalen raamkozijn past in iedere ruimte en in ieder interieur.

Deuren configurator

Bij Metalstuff maken wij jouw stalen deur volledig naar jouw wensen. Via ons configuratie formulier kun je eenvoudig je eigen stalen deur (of raamkozijn) ontwerpen. Kies je gewenste uitvoering, afmetingen en stijl van de deur(en) en ontvang van ons een passende offerte op maat. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij denken namelijk graag met je mee. Samen komen we tot de deur die het beste in jouw woning of kantoor past!