fbpx

Meubels

Wij maken meubels voor elk interieur! Of je nu op zoek bent naar een industriële kast voor jouw loft of een moderne metalen salontafel met een houten blad, het kan allemaal. Een fijne woninginrichting behoeft daarom ook meubels op maat.

Zie je een product wat je graag net iets anders zou willen zien? Dan heb jij geluk! Maatwerk is namelijk onze tweede natuur, we denken dus graag met je mee en vervaardigen ook unieke design meubels op aanvraag.

Wij staan daar in garant voor een ambachtelijk product wat in harmonie samensmelt uit diverse elementen in combinatie met jouw wensen en de stalen frames.

Maatwerk meubels

Maatwerk kast Limburg
Maatwerk kast Limburg
Maatwerk kast Limburg

Onze kracht ligt in het vervaardigen van kasten op maat, meubels op maat, salontafels op maat, in de breedste zin van het woord. Zodat het altijd past in jouw inrichting van woon- en leefruimte en jouw wensen en behoeften

De opmaat voor het creëren van deze woonkunst is de uitdaging om uw wensen qua inrichting van woon- en leefruimte optimaal te vervullen. De exclusiviteit van het design op maat met stoer metaal onderscheid Metalstuff van de massa, het luisteren naar de wensen en de passie in de vervaardiging wordt vertaalt in het resultaat. Het eindproduct is daarom ook altijd uniek!

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Heb je vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!