fbpx

Maatwerk meubels voor jouw interieur

Zoek jij unieke en kwalitatief goede maatwerk meubels voor jouw interieur? Metalstuff creëert een meubel op maat, volledig naar jouw wensen. Onze meubels op maat passen perfect in jouw woning of kantoor. Jij hebt zelf grotendeels in de hand hoe het meubel eruit komt te zien en onze interieurbouwer gaat met veel passie en vakmanschap met jouw vraag aan de slag. Bij Metalstuff vind je meubels op maat met een verhaal. Wil jij houten meubelen op maat of industriële meubels in jouw woonkamer plaatsen? Laat het onze interieurbouwer weten.

 

Ruime keuze maatwerk meubels

Maatwerk meubels zijn er bij Metalstuff in vele soorten en modellen. Zo kan je elke ruimte in jouw woning vullen met onze meubels op maat. We kunnen samen de perfecte salontafel of eettafel ontwerpen voor in jouw woonkamer, maar ook grote en/of kleine kasten voor door de hele woning maakt onze interieurbouwer met veel plezier. Bekijk de maatwerk meubels die we al eerder hebben gemaakt.

Naast het creëren van diverse maatwerk meubels kan je bij Metalstuff ook terecht voor stalen deuren. Deze stalen deuren geven een moderne en unieke uitstraling aan de woning: een echte eyecatcher. De interieurbouwer van Metalstuff heeft ruime ervaring met het maken van stalen deuren, deze maakt hij dan ook eenvoudig op maat voor jouw woning.

 

Maatwerk Meubels op maat: de voordelen

Meubels laten maken bij Metalstuff heeft vele voordelen. Zo kan je zelf doorgeven wat de maten van een meubel moeten zijn, zodat het precies in jouw woning of kantoor past. Hierdoor heb je geen last meer van loze ruimtes of uitstekende meubels. Je creëert op een eenvoudige wijze exact de meubel en het formaat dat jij voor ogen hebt. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is het doorgeven van de juiste maten. Onze interieurbouwer gaat hier vervolgens mee aan de slag.

Heb jij een schuine wand, wil jij één stijl doorvoeren in jouw woning of is er een andere moeilijke ruimte in de woning die jij graag goed wilt benutten? Maatwerk meubels bieden in deze gevallen vaak de oplossing. Een meubel op maat is uniek, niemand anders heeft exact hetzelfde model. Bij Metalstuff maken wij meubels die persoonlijk zijn: meubels met een verhaal! 

Project Gember in Horst

Een interieurbouwer met passie

De interieurbouwer van Metalstuff heeft al vele jaren ervaring in zijn vakgebied. Zijn uitgebreide kennis over industriële meubels, houten meubelen op maat en stalen deuren past hij toe in al het maatwerk. Er wordt dus met veel passie en vakmanschap aan jou maatwerk meubels gewerkt. Vind jij het belangrijk om een uniek meubel met een persoonlijk verhaal in jouw woning te hebben, dan zit je bij Metalstuff helemaal goed. Wij bieden jou een uniek meubel, volledig naar wens en met een uitstekende service. Bij Metalstuff vinden wij het ontzettend belangrijk dat jij tevreden bent over het eindproduct, maar ook de weg daar naartoe. Geen enkel formaat of model is te gek voor onze interieurbouwer, laat ons dus snel weten hoe jouw ideale meubel op maat er uitziet!

 

Industriële meubels en houten meubelen op maat

Een meubel op maat laten maken is heel handig als jij één stijl in jouw woning wilt aanhouden. Bij Metalstuff maken wij houten meubelen op maat maar ook industriële meubels. Door de ruime kennis van onze interieurbouwer creëert Metalstuff meubels op maat voor elk interieur. Deze meubels op maat kunnen in elke stijl gemaakt worden. Hierdoor ontvang je bij ons altijd een meubel dat moeiteloos in jouw interieur past.

 

Meubels op maat laten maken bij Metalstuff

Maatwerk meubels zoals jij het voor je ziet, dat vind je bij Metalstuff. De combinatie van hout en metaal geeft jouw woning een unieke uitstraling. Heb jij al een tijdje jouw droomtafel, -kast of -deur in gedachte maar heb je geen idee hoe je hieraan kan komen? Het enige dat jij hoeft te doen is contact op nemen met ons. Samen bespreken we al jouw wensen door en onze interieurbouwer gaat daarna aan de slag met jouw meubel op maat.

Project Kuif in Horst

Kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Heb je vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

3 + 11 =