Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren van Metalstuff

Je ziet het steeds vaker: stalen taatsdeuren. Wij begrijpen wel waarom, het is namelijk een echte eyecatcher in jouw woning. Een prachtige stalen taatsdeur past in elk interieur en de voordelen zijn oneindig. Bij Metalstuff wordt met veel passie aan deze deuren gewerkt. Het vakmanschap is terug te zien in de deuren. Je ontvangt namelijk altijd een uniek product dat volledig aan jouw wensen en dromen voldoet. Onze deuren worden gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgvuldig afgewerkt. Voor stalen taatsdeuren ben je bij Metalstuff dus aan het juiste adres.

Wat is een taatsdeur van staal?

Een taatsdeur van staal is perfect voor iedereen die de ‘gewone’ deur zat is. Wil jij een echte blikvanger in jouw woning of kantoor, dan raden wij een taatsdeur absoluut aan. Wat is een taatsdeur van staal? Dit is een deur met scharnieren aan de boven- en onderkant van de deur. De scharnieren worden dus in de vloer en in het plafond gemonteerd. Bij een ‘normale’ deur vind je dit in de muur. Het grootste verschil is dus de verticale as. Door deze verticale as bevat een taatsdeur veel voordelen ten opzichte van een ‘gewone’ deur.

De voordelen van taatsdeuren

  • Dankzij de verticale as kan de deur zowel naar binnen als naar buiten geopend worden.
  • Doordat de taatsdeur in de vloer en het plafond gemonteerd zit, heb je geen kozijn nodig. Dit resulteert in een strakke en minimalistische uitstraling.
  • Deze deuren sluiten automatisch. Uiteraard gebeurt dit op een rustige en veilige manier door middel van softclose. Hierdoor blijft de deur niet per ongeluk langdurig openstaan en ben je dus minder stookkosten kwijt.

Stalen schuifdeur met glas in jouw interieur

Een stalen schuifdeur met glas kan zeer positief uitpakken in jouw woning. Zo laat het veel licht door waardoor de ruimte groter oogt. Heb je in de aansluitende ruimtes dezelfde vloer liggen, dan lijkt deze door te lopen. Ook dit oogt ruimtelijker en rustiger. Een taatsdeur van staal is dus de perfecte deur voor een minimalistisch interieur.

 

Taatsdeur staal op maat gemaakt

Bij Metalstuff maken we allerlei meubels op maat. Zo heb je geen last van loze ruimtes en past het perfect in jouw interieur. De stalen deuren in jouw woonkamer of kantoor kunnen wij ook volledig op maat maken. Wil je een enkele of een dubbele deur? Heb je speciale wensen voor de taatsdeuren in jouw woning? Geef al jouw wensen aan ons door en dan maken wij met veel plezier en vakmanschap de taatsdeur van jouw dromen. Wij ontwerpen ook andere producten, zoals stalen eettafels, loungebanken en kasten.

 

Neem contact op voor de prijs van stalen taatsdeuren

Elke taatsdeur van staal heeft een andere afmeting. Wij maken de deur volledig naar jouw wensen. Hierdoor is er geen vaste prijs, maar hangt dit af van de maten en wensen waar jouw nieuwe stalen deur aan moet voldoen. Weet je precies wat je wil, neem dan contact met ons op. Ook als je nog niet exact weet hoe jouw deur moet worden kan je Metalstuff bellen. We denken namelijk graag met je mee. Samen komen we tot de deur die het beste in jouw woning of kantoor past!

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Heb je vragen, feedback of speciale verzoeken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

11 + 9 =